sponsor

rahsia memuaskan nafsu isteri dengan cara terkini (18sx) / teknik menjaga batin isteri


Jangan biarkan isteri anda menangis keseorangan.

Seringkali terpampang di dada-dada akhbar tentang kes-kes ketidakpuasan seks oleh para isteri yang dahagakan tuntutan batin dari suaminya. Ini menyebabkan wujudnya pelbagai gejala seperti kes-kes kemurungan, kecurangan, keretakan rumahtangga dan juga penceraian. Antara penyebab terbesarnya adalah disebabkan oleh perhubungan seks hambar yang dipersembahkan oleh suami itu sendiri. Ini menyebabkan si isteri menjadi bosan dan terkapai-kapai dalam mencari kepuasan.

Kebanyakan isteri menginginkan seorang suami yang pandai beraksi di ranjang dan berupaya memenuhi keinginan seksnya. Ini bermakna, tuntutan nafkah batin sama juga pentingnya seperti tuntutan nafkah zahir. Tanggungjawab suami bukan sahaja menyediakan kediaman yang selesa, makan minum yang cukup dan sebagainya, malah keinginan nafsu syahwat isteri juga perlu diberikan perhatian yang sewajarnya.

Apabila keinginan si isteri gagal dipuaskan seperti mana yang diharapkan, berkemungkinan besar ianya akan di simpan sahaja tanpa berterus terang terhadap suami demi menjaga hati.

Bukan salah suami kerana kurangnya kemahiran melayan nafsu sahwat isteri yang tercinta. Ianya kerana disebabkan kurangnya maklumat atau pendedahan tentang cara-cara dan teknik yang dapat memuaskan isteri di ranjang. Sifat malu juga menjadi penghalang utama di antara kedua suami dan isteri untuk berbincang soal seks yang akhirnya dibiarkan berlarutan sehingga menjadi bebanan batin yang sukar untuk dijelaskan.

Dapatkan teknik terkini dengan klik dibawah

>>> RAHSIA MEMUASKAN ISTERI<<

amaran : hanya untuk suami sahaja

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes