sponsor

TEKNIK HIAS RUMAH CARA JIMAT / DEKORASI BAJET


Hazlam dan lebih dikenali sebagai Alam, merupakan seorang designer, perunding, penulis dan pemilik syarikat Hazlam Anuar Design di Kuala Lumpur. Berada dalam industri design sejak tahun 2005. Selain itu, Alam adalah seorang penulis ebook Panduan Dekorasi dan buku Mudahnya Google SketchUp.

Kediaman Anda Akan Berubah Menjadi Cantik
Dan Menarik Tanpa Perlu Berbelanja Lebih.

Pernahkah Anda Mengalami Cabaran Lain Seperti..

Rumah saya mempunyai ruang yang sempit. Beli perabot sedikit, takut kurang. Kalau beli lebih, takut sempit pula. Pening kepala dibuatnya. *Alam ada ubatnya :)

Barang hiasan lama, saya simpan begitu sahaja, kerana tiada tempat untuk meletakkannya. Hendak buang, sayang pulak. Akhirnya, terperap dalam stok mengumpul habuk. *Alam ada sistem untuk ini!

Perabot dan aksesori dekorasi saya sudah dibuang, kerana sudah buruk, rosak dan tiada nilai untuk dijual semula. *Anda terlepas duit di sini!

Hendak buat majlis dalam masa 3 hari, tapi  perabot rumahku buruk dan calar-balar, mana sempat nak tukar dan membaikinya. *Alam ada magik untuk ini!

Tiada bajet besarlah untuk menghiasi rumah aku. *Jika tanpa guna wang sekalipun anda boleh menghias.

Ala, duduk rumah sewa, mana boleh hendak hias cantik-cantik nanti tuan rumah bising. Tapi, kalau hiasan itu bukan kekal, macam mana? *Alam ada teknik untuk rumah sewa .

>>KLIK SINI UNTUK TERUS MEMBACA<<

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes