sponsor

MAKANAN PERANGSANG SYAHWAT DAN SENI KAMASUTERA BUAT SUAMI ( AMARAN 18 SX )

RAHSIA MAKANAN PERANGSANG SYAHWAT

Ketahui makanan biasa yang mengaktifkan dan menaikkan nafsu seks anda!
Bagaimana untuk meningkatkan nafsu syahwat anda agar anda dapat menikmati hubungan seks sepanjang malam tanpa menggunakan sebarang ubat-ubatan.
Bagaimana dengan mudahnya untuk menaikkan mood anda dan pasangan anda sehingga membuatkan pasangan anda merayu-rayu untuk meminta lebih!
Bagaimana untuk memberikan pasangan anda dan juga anda sendiri keseronokan yang luar biasa dan orgasm yang 'memecahkan otak' setiap kali bersama!
Anda akan mengetahui 2 mineral yang paling 'seksi' dan sumber makanan pekat yang mengandungi tenaga seksual yang mujarab.
Ketahui makanan manakah yang dapat membantu menegangkan kedua-dua organ seks lelaki dan wanita!
Lupakan Viagra! Dengan makanan dan makanan tambahan ini di sisi anda, anda akan dapat mengembalikan fungsi kesihatan seksual anda dan mengembalikan zaman kegemilangan seks anda.
Bahan yang jarang diketahui ini menawarkan lebih ketahanan seksual dan menyuburkan refleks neuro-kemaluan anda, dan ianya penuh dengan enzim semulajadi, asid amino, hormon, vitamin dan mineral.
Anda akan dapat mengetahui apakah makanan yang dapat membantu anda dalam pengecutan otot yang mana ianya diperlukan untuk orgasm yang lebih kerap dan lebih hangat.
Nikmati keseluruhan faedah kesihatan dan anti-penuaan daripada makanan dan makanan tambahan ini, ketika anda melakukan perkara ini.
Rahsia untuk pulihkan badan, melawan penyakit serta meningkatkan sistem imunisasi anda.
Dengan pengetahuan yang ada di dalam ebook ini, anda dengan mudahnya akan dapat meningkatkan minat dan keinginan seks dengan pengambilan makanan dan makanan tambahan yang membantu fungsi otak anda menerima rangsangan seksual dengan lebih efektif disamping dapat mencerdaskan lagi fikiran anda.
Disenaraikan makanan yang biasa digunakan yang boleh meningkatkan ketahanan seks, membekalkan banyak tenaga seksual dan juga dapat digunakan sebagai penawar tekanan.
Kombinasi makanan yang hebat untuk seks yang sangat menyeronokkan dan penuh berahi.
Dan banyak lagi!!!


RAHSIA SENI KAMASUTRA BUAT SUAMI
Dilengkapi dengan bahan-bahan bergambar supaya mudah untuk suami tiru dan praktikkan bersama isteri.
Ditulis dalam Bahasa Melayu yang mudah difahami.
Terdapat 30 posisi kamasutra khas untuk suami mencubanya terhadap isteri bagi merasai nikmat yang berbeza-beza pada setiap posisi.
Saya pasti anda juga akan merasai sensasi yang tidak terhingga bersama suami anda dalam aksi pelbagai posisi yang sangat-sangat menarik ini.
Anda dan suami bebas melakukan lebih banyak aksi serta tidak terhad kepada dua atau tiga posisi sahaja dan akan meningkatkan tahap kekreativitian anda berdua.
Anda berdua boleh melakukan pelbagai aksi semahunya menggunakan kesemua posisi-posisi kamasutra khas buat suami ini yang pastinya akan membuatkan anda akan asyik 'rindukan' suami.
Anda tidak akan mendapat eBook Rahsia Seni Kamasutra Buat Suami ini di mana-mana kerana saya sendiri yang menulisnya.
Ebook ini juga disertakan dengan ilustrasi posisi kamasutra yang dapat merangsang titik G-Spot anda. Jadi pastikan anda menyediakan tuala secukupnya sebelum memulakan persetubuhan supaya tilam anda tidak basah akibat ledakan cairan dari faraj anda.
Ilmu tentang seks tidak akan lengkap jika seorang suami tidak mengetahui apa yang perlu untuk dilakukan untuk melakukan persetubuhan bersama isteri...ianya diterangkan di akhir ebook ini.
Tips-tips seperti memulakan foreplay, cara memberi pujian dan penghangaan, daerah-daerah sensitif isteri yang perlu dijelajahi, mengetahui fantasi seks isterinya dan pelbagai lagi perkara yang sepatutnya perlu diketahui oleh suami anda.
Dan banyak lagi!!!

KEDUA-DUA EBOOK INI DI DATANGKAN SEKALI DENGAN PAKEJ UTAMA.
>>>SILA KLIK SINI UNTUK MKLUMAT LANJUT<<

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes