sponsor

PINJAMAN PTPTN PERCUMA ??

Berkongsi Rahsia Bagaimana Untuk Menjadikan Pinjaman PTPTN ANDA …PERCUMA! walaupun ANDA hanya mendapat 3rd grade degree

saya telah berjaya menemui kaedah dan cara bagaimana untuk memPERCUMAkan keseluruhan pinjaman PTPTN yang tertunggak dan secara tidak langsung saya kini boleh memberitahu seluruh dunia sambil tersenyum bangga bahawa pinjaman PTPTN yang saya perolehi selama ini adalah PERCUMA.

Pada awalnya, saya hanya ingin mencuba sambil mengeksperimentasikan kaedah ini. Manalah tahu, jika kaedah ini bercanggah dengan polisi PTPTN. Tetapi selama tempoh lebih dari 6 tahun ini saya tidak pernah diblacklist oleh PTPTN, saya juga bebas keluar negara malah saya telah ditawarkan pembayaran mengikut sistem Ujrah oleh PTPTN.

Saya kini BEBAS dari hutang PTPTN dan ANDA juga mampu menjadi seperti saya.

Sudah jelas sekarang, kaedah yang diperkenalkan sememangnya berkesan kerana antara anda dan PTPTN mempunyai satu matlamat yang sama iaitu menjelaskan pinjaman PTPTN. Kaedah ini juga sebenarnya mewujudkan situasi menang – menang diantara anda dan PTPTN.

eBook ini sebenarnya terhasil atas rasa terkilan apabila mengetahui masih lagi ramai peminjam yang tidak menjelaskan pinjaman PTPTN.  Ansuran bulanan yang dibayar dapat disalurkan kepada pelajar yang lain yang lebih memerlukan untuk mereka meneruskan pengajian dan secara tidak langsung dapat meringankan beban pelajar. Harus diingat, bagi peminjam yang ingkar, mereka bakal diblacklist dan jika dikenakan tindakan mahkamah, kos perkhidmatan sebanyak 8% bakal dikenakan keatas mereka.

>>>>>>Segeralah klik sini dan dapatkan eBook ini segera dan jelaskan pinjaman PTPTN sebelum anda dikenakan tindakan mahkamah!<<<

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes