sponsor

RESEPI DAN BUAT KUIH CHEESE TART DI RUMAH


Bosan Kerana Tart Yang Di Beli Tidak Sedap? Anda Ingin Belajar Untuk Membuat Tart Anda Sendiri? Ingin menunjukkan yang anda juga pandai buat kuih raya lagi lagi Cheese Tart yang sedap.

Bolehkah anda buat cheese tart ini dari rumah tanpa ke kelas?

Sebenarnya, kehadiran anda kelas untuk belajar secara terus memang di galakkan. Ianya seperti anda ke kelas di sekolah. Ada guru yang boleh mengajar dan membimbing anda. Anda boleh bertanya soalan secara langsung kalau anda tidak faham. Anda kebaikkannya juga.

Namun jika anda tiada masa, tiada modal atau mempunyai masalah lain. Maka pembelajaran secara sendiri dari rumah pun bukanlah satu masalah besar ASALKAN anda mempunyai panduan yang boleh membimbing anda akan cara cara membuat kuih yang anda mahukan.

Ebook ini mengandungi resepi membuat 4 jenis tart iaitu Bluberry Cheese Tart, Tart Telur, Tart Coklat dan juga Tart Buah Buahan. Anda akan ditunjukkan cara membuat kulit tart, penyediaan filing cream cheese, proses membakar tart dan juga hiasan tart. Banyak gambar di masukkan untuk melihat dengan lebih detail dan termasuk juga tentang kos kos dan bahan bahan yang anda perlukan di dalam proses penyediaan.

>>DAPATKAN EBOOK STEP BY STEP DENGAN KLIK SINI<<

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes